• English
JELEN & VÍZIÓ

Az út is fontos, nem csak az eredmény.

A víziónk eltér a szokásostól. Nem hajszoljuk a növekedést, fontos, hogy jól érezzük magunkat egymással és ügyfeleinkkel. Mindezt azonban kemény munka alapozza meg:
“Szakmailag ambiciózus gondolatokkal, ügyfelekkel és munkatársakkal a piac egyik legvonzóbb, leginkább emberközeli, elismert boutique marketing- és PR-tanácsadó ügynökségeként megmutatjuk és bejárjuk a kommunikációs siker útját egy nemzetközi hálózat részeként (azzal, aki szerintünk „megérdemli” :)!)

Amikor azt tanították, hogy valami lehetetlen, mi nem voltunk jelen

Első, felejthetetlen bérelt lakásirodánk a Gül Baba utcában.

Egy összetartó, stabil csapattal, építő vitákkal, nagy ötletelésekkel, csoki és keksz, hurka és kolbász, sör és kávé. Időként a padlón is…Borkóstolás, billiárd, közös sütizések, volt már munka a strandról is. Családias légkör, állandó tanulás, szinte mindig jó hangulat. Sallangoktól mentes és őszinte. Nem nagy, de nem is kicsi. Épp gyors és költséghatékony. Reméljük, így is marad. Reméljük, ilyen csapatot szeretnél Te is.

Új, saját tulajdonú, óbudai irodánk sok sok sütivel…

MÖGÖTTÜNK

Online kampányok

Nemzetközi kampányok

PR kampányok

Marketing stratégiák

Elkészített tartalmak (karakter)

Integrált kommunikációs kampányok

Branding projektek

KARRIER

Mindig szívesen látjuk az Önéletrajzodat, ha azonnal nem is, de adandó alkalommal még elcsábulhatunk.

Milyen az ArvaliCom?
Laza, de követel, élcelődős, de aztán csendek, munka. Stresszes, de kezelhető. Akár otthonról is. Tudjuk, a kiskutyád és a magánéleted is fontos Neked (de azért teendő is van bőven, bocsánat :))!
Feltöltöm a CV-m      |      Állásajánlatok

CSAPATUNK

Karvalics Attila

#POZITÍV

#STRATÉGA

#MAXIMALISTA

#SOKOLDALÚ

A 90-es években piacvezetővé tette az Invest In Hungary angol nyelvű gazdasági magazint kiadó-főszerkesztőként, majd felépítette a Dreher Sörgyárak Zrt. külső és belső kommunikációs rendszerét, dolgozott a Coca-Cola kommunikációs és közkapcsolati igazgatójaként, közben nappali tagozaton MBA végzettséget szerzett a Rotterdam School of Management-ben. A MOL Csoport stratégiai kommunikációs és társasági marketing igazgatói posztját a Weber Shandwick közép európai ügyvezető helyettesi pozíciója követte, majd 2012-től útjára indította az ArvaliComot. Ügynökségi élete során támogatta a Samsung, a Telenor, a Nespresso, a Haagen Dazs, a Goodyear, a DUNAFERR, az Antenna Hungária és a Universal Channel kommunikációját és Public Affairs tevékenységét számos olyan ArvaliCom ügyfél mellett, mint a Columbia Sportswear, a Rentasystem Kft., a Work Force Kft., a CARDO, a SEIKO vagy a BASF.

#ÉLMÉNYEK

#GONDOLATOK

#CSALÁD

#ALKOTÁS

Az élet mindig ott kezdődik, ahol épp áll…Az érzések és megérzések fontosak számára a józan ész mellett. A karriert abban méri, hogy jól érzi-e magát egy adott helyen, az élet értelmét pedig azokban a pillanatokban, amelyek megérintik intellektuálisan vagy lélekben. Vezetett nemzetközi ifjúsági szervezetet, focizott, olvasott sokat, Közel 80 országban járt, élt Németországban, Hollandiában, Brazíliában, hónapokig egyedül járta Dél-Amerikát, kipróbált mindent, amit csak lehetett. Mára kalandorból kaland-tanácsadóvá avanzsált, csak barátsága a borok és különleges ételek, a magvas gondolatok és összefüggések, a sci-fi és a történelmi filmek iránt töretlen.

Bender Krisztina

#Kedves

#Kreatív

#Játékos

#A légynek se...

Idegenforgalmi szakon szerzett diplomát, az Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Főiskolán, majd a Közgazdaságtudományi Egyetem marketing-közgazdász szakán. Kommunikációs pályafutását a McCann Erickson reklámügynökségnél kezdte, majd közel 3 év után a PR irányába fordult, először a Weber Shandwicknél, majd az ArvaliComnál dolgozott Account Manager-ként. Közben levelező tagozaton elvégezte a politológia-közgazdász szakot is. A közel 10 éves PR munkája alatt számos hazai és nemzetközi, kkv és multi kommunikációs kampányában vett részt vagy irányította azokat, többek között olyan márkák kapcsán mint a Universal Channel, Work Force, Harley Davidson, SáGa, Nespresso, Columbia Sportswear, BASF. Szinte minden iparági terület kommunikációjával foglalkozott már.

#TÁNC

#EMBEREK

#KÖNYVEK

#ZENE

Úgy véli, hogy legalább ugyanannyira fontos, hogy az ember ne csak a munkáját, de a munkahelyét is szeresse, hiszen nem mindegy, "kinek a fejét nézzük egész nap". A tánc szerves része az életének, emellett nagy könyvmoly, és szeret nagyokat filozofálgatni. Érdeklik az emberek és a nagy beszélgetések, szeret másoknak segíteni. Az igazságtalanságokat, illetve a nem emberi megnyilvánulásokat nehezen tolerálja.

Balogh Tamás

#DIGITÁLIS POLIHISZTOR

#MONALIZÁS MOSOLY

#NO STRESS

#OPTIMISTA

Diplomáját kereskedelem és marketing szakon szerezte a Modern Üzleti Tudományok Főiskoláján. Pályáját értékesítőként kezdte, érdeklődése hamar a digitális világ felé fordult, majd barátaival saját, webes fejlesztésekre és online marketingre fókuszáló ügynökséget indítottak. Idővel komplexebb kommunikációs kihívásokra vágyott, ezért úgy döntött, új életet kezd az ArvaliCom-nál. 10 éves pályafutása során szinte minden ágazatban menedzselt digitális projekteket kisebb és nagyobb ügyfelek számára egyaránt (Scitec Nutrition, Walmark, Sarantis Group, Cardo, SEIKO, Work Force stb.). Mindenkivel megtalálja a közös hangot, legyen szó multinacionális felsővezetőről, vállalkozóról vagy akár plasztikai sebészről.

#ELEKTRONIKUS ZENE

#BERLIN

#SZABADSÁG

#KETTLEBELL

Ép testben ép lélek - vallja, így a testmozgás legalább annyira fontos számára, mint hogy barátaival rendszeresen megforduljon kisebb-nagyobb, számára érdekfeszítő elektronikus zenei rendezvényeken idehaza és külföldön. Nyugisabb óráiban szeret a világtól elvonultan olvasgatva merengeni az élet nagy kérdésein, illetve ázsiai filmekre vagy szimplán csak huzamosabb ideig meditálni, miközben hosszabb ideig egy irányba bámul. Kedvenc színe a fekete. Nem kifejezetten kedveli a kötöttségeket, szabadságérzetének maximalizálása elsőrendű szempont számára, ebben is maximálisan megtalálta számítását az ArvaliCom-nál.

Dr. Popovics Rita

#IMPULZÍV

#ELINTÉZI

#MŰVÉSZI

#FÖLDÖNÁLLÓ (2 LÁBBAL)

Jogi végzettség, kreatív véna. Nem véletlen, hogy az ArvaliComnál kötött ki. Anyai ösztöneit az iroda anyjaként is kiélte, ma már inkább közösségi média tartalmakat készít, és a pénzügyekkel foglalkozik.

#CSALÁD & TACSKÓ

#FŐZÉS

#SZÉPSÉGIPAR

#TERMÉSZET

Az otthon otthonossá tétele, családja és a barátai, kutyája valamint a szépségipar a hobbija. Ez utóbbi már új mellékállássá nőtte ki magát, esküvői, alkalmi vagy kismama sminkjeit gyorsan megkedvelték, és akkor még a 3D szempilláiról nem is beszéltünk. A jó filmek és havi 1-2 színház, kirándulások és a főzés teszi fel számára a pontot az i-re

Pacsa Attila

#SEO MÁNIA

#PPC

#HATÁROZOTT VÉLEMÉNY

#SIKERS

2007 óta foglalkozik SEO-val, Adwords-szel, Facebook-kal, Google Analytics-szel. Több száz oldal sikeres keresőoptimalizálásáért és finomhangolásáért felelt már. Egyedi igények alapján felépített képzéseket is tart.

#CSALÁD

#BABA

#CSALÁD

#BABA

A család és egy újszülött baba…

Ress Alexandra Héla

#CÉLTUDATOS

#ALÁZATOS

#ÉRDEKLŐDŐ

#MEGBÍZHATÓ

Intézményi kommunikátor szak, majd kommunikáció és médiatudományi diploma. Jelenleg mesterképzésen tanul. Az eddigi kiváló tanulóból most épp kiváló PR-essé és digitális szakemberré válik. Köztársasági ösztöndíj, Minerva Agriensis – Nők a tudományért díj, Demonstrátori kinevezés, Az Év írása díj. Jelenleg kutat, anyagokat ír, riportokat készít, és "online marketingel"

#SÜTÉS

#KÖNYVEK

#CSALÁD

#FOTÓZÁS

Fontosak számára a gyerekkorban szerzett értékek, úgy gondolja kitartással, szorgalommal és alázattal bármit el lehet érni. Mindenben a jót keresi, pozitívan szemléli a világot. Azt vallja, ha az elméjével el tudja gondolni és a szívével el tudja hinni, akkor el is fogja érni. Szereti átlátni a dolgokat, imádja a könyveket és azokat a filmeket, amelyek akár több napig is foglalkoztatják, elgondolkodtatják. Vágyik utazni, világot látni, megismerni más kultúrákat és embereket. A mély, tartalmas beszélgetések töltik fel igazán. Óriási állatbarát.

Hajnal Sára Anna

#STÍLUS

#INSPIRÁCIÓ

#FELFEDEZÉS

#REND

2016-ban Szépségtanácsadóként kezdte karrierjét a The Body Shop-nál, majd fél év múlva a smink részleg magyar igazgatója lett. Értékesítési kampányok és social media contentek aktív szervezőjeként vette ki részét a cég fellendítésében. Fontos számára a trendkövetés, a vizuális koncepció és harmónia megalkotása. 2018-tól szabadúszó grafikusként támogatta egy AirSoft játéksorozat megvalósítását. Az ArvaliCom számára nem csupán egy ügynökség, hanem egy különleges műhely, ahol az embert folyamatos inspiráció éri.

#HARMÓNIA

#ÖNFEJLESZTÉS

#IRODALOM

#HÁTIZSÁK

A harmónia és a fejlődés számára a legfontosabb a mindennapi életben. A harmónia megteremtésében a reggeli jóga gyakorláson kívül, alkotó folyamatokban teljesülnek életében, legyen szó digitális, vagy manuális művészetről. Nyugodt délutánokon gyakran feledkezik szépirodalomba, vagy éppen önfejlesztő kurzusokat keresgél, végez el. A hátizsákos utazás hobbi és kihívás számára, igaz, eddig csak Európán belül.

Lengyel Krisztina

#EGYENSÚLY

#NYUGALOM

#KEDVESSÉG

#NYITOTTSÁG

Eredeti végzettsége dietetikus, több évig dolgozott a Richter Gedeon Nyrt. gyógyszercég területi képviselőjeként. 2013-ban csöppent az adatok, excel-ek és kimutatások világába, amikor a Nemzetközi JIAIDO Egyesület adminisztrációs hátterének felépítésében önkéntesként részt vállalt. 2016. óta dolgozik pénzügyi asszisztensi, irodavezetői munkakörben. Weboldalak felépítése és frissítése, hirlevelek szerkesztése, közösségi média tartalmak és kisebb videók elkészítése ugyanolyan napi feladatokká váltak, mint egy cég gördülékeny háttérműkösésének biztosítása back office szinten.

#TERMÉSZET

#MÉHEK

#NYUGALOM

#MOZGÁSMEDITÁCIÓ

Amikor kiszabadul a számítógép képernyője elől, a természetben találod meg. Néhány éve méhészkedik, ami rengeteget változtatott az bogarakhoz (és még sokminden máshoz) való viszonyán. 🙂 A mindennapok nyugiját, a feltöltődést és a fejlődést Jiaido mozgásmeditáció gyakorlásával építi be a mindennapjaiba.

Győri Ildikó

#CÉLTUDATOS

#MEGBÍZHATÓ

#SZORGALMAS

#ALKALMAZKODÓ

2017 májusában kommunikáció-és médiatudomány felsőoktatási szakképzést végzett a Debreceni Egyetemen, ami annyira magával ragadta, hogy szintén 2017 őszén Budapesten a Károli Református Egyetemen folytatta alapszakon, jelenleg másodéves hallgató. Emellett nagyon szeret írni. Két ismert tech oldalnál, a tech2.hu-nál és a szifon.com-nál jelennek meg cikkjei. Zenei múltjából és imádatából adódóan elvégzett egy zenekari menedzsment képzést is. Célja gyakornokként, hogy az egyetemen szerzett elméleti tudás mellett egy alapos gyakorlati tudást is elsajátítson.

#ZENE

#ÁLLATBARÁT

#ÍRÁS

#FOTÓZÁS

Imád a szabadban lenni évszaktól függetlenül, gyakran sportol, ha teheti biciklizik, fut és úszik, nyaranta pedig a jet-skizés a mindene. Szereti megörökíteni a számára fontos pillanatokat, szeret fotózni. Kiskora óta ismerkedik a zenével, három hangszeren játszik, nagyon fontos számára a zene. Ha ki akar kapcsolni, a cicájával és a kutyájával tölti az idejét, valamint aktív pihenésként gyakran a horgászatot választja.

Somszegi Beáta

#KREATÍV

#ENERGIKUS

#ÖNKÉPZŐ

#SOKOLDALÚ

Közgazdász diplomáit a KVIF-en, mai BGE és az NYME-n szerezte kereskedelmi, reklám, idegenforgalmi-szállodaipari, külgazdaságtan, nemzetközi kommunkikáció és régiógazdaság szakon. A turizmusban eltöltött 20 változatos év és pozíció után (Taverna Zrt: sales és marketing manager, Mol Hotels Zrt: marketing és kereskedelmi igazgató, TTG Hungary idegenforgalmi szaksajtó lapigazgató) az étrendkiegészítők, fitnesz gépek és fitnesz termékek piacán kötött ki (Scitec -olasz export vezető, Peak Hungary -online marketing vezető, Pán-Trade Kft.-marketing vezető), ahonnan 2019 januárjában csatlakozott az ArvaliCom csapatához, mint kommunikációs tanácsadó.

#SEGÍTŐKÉSZ

#ÁLLATBARÁT

#MADRIDISTA

#VILÁGJÁRÓ

Szabadidejében szeret olvasni, utazni, nyelveket tanulni -melyet szerencsére a multikulturális családban kamatoztatni is tud. Igyekszik a családjával minél több, tartalmas programot szervezni, melyek a feltöltődést jelentik számára. Állatbarát, bár a belvárosi lakásban hely hiányában csak papagájok, kanárik és zebrapintyek kaphatnak helyet. Rendszeresen segíti a rászorulókat, legyen az gyermek, vagy felnőtt.

Kozmér György

#INNOVÁCIÓ

#TAPASZTALAT

#RUGALMASSÁG

#PROBLÉMA MEGOLDÁS

2006 óta foglalkozik a Digitális Marketing folyton változó örvénylő dimenziójának rejtelmeivel. Csillapíthatatlan kíváncsisággal fürkészi az aktuális marketing trendekben rejlő új lehetőségeket.

#SZÉLES LÁTÓKÖRŰ

#ÖRÖK KÉRDEZŐ

#SCI-FI RAJONGÓ

#KÖNYVMOLY

Szabadidejének túlnyomó részét olvasás és futás, kerékpározás tölti ki. Amikor csak teheti utazik, szenvedélye az új kultúrák és emberek megismerése. Élvezettel mélyed bele a modern technológia nyitotta új irányokon való elmélkedésbe.

Kertész András

#HOGYANTOVÁBB

#DÖNTÉS

#JÓVEZETŐ

#NEMISNEHÉZ

Kommunikátor. Vagy csinálja, vagy tanítja, vagy elemzi, vagy fogja a fejét. Ma érdekes emberekkel, érdekes projektekben, érdekes dolgokat szeret csinálni az ArvaliCommal és önállóan is, a kerteszandras.hu márka képviseletében. Kommunikációs tanácsadóként és trénerként, valamint vezetői és business coachként. De szerdán nem dolgozik, mert a kisfiával van. András hisz a szakemberek laza, de koncentrált kapcsolatában, amikor jó emberek jót csinálnak együtt. Mivel az ArvaliCom-nak is ez a filozófiája, örömmel dolgozik itt olyan projektekben, ahol a kisvállalkozásoktól a multikig együtt segítenek cégeknek látszani és kitűnni. És a múlt? Gyerekként még elpirult, és selypítve vetette oda a szavakat. Aztán megtanult beszélni, majd énekelni, így operaénekesként több mint 800-szor láthatta a közönség. Megismerte magát emberként, művészként, vezetőként, vezetett rádióműsort, dolgozott főszerkesztőként, adott nagyembereknek nagytanácsokat, business development manager volt multinál, tanított beszédtechnikát és kommunikációt, ült otthon a kanapén, épített webes import céget…

#RENDBENVAGYOK

#DÁVIDDALAVILÁG

#VÁLTOZOM

#ADNIJÓ

40 évesen lett apa. Már többször azt gondolta, hogy tudja mi a boldogság, és most megint azt hiszi, hogy az apaság a csúcs. Hisz a polihisztorságban. Hiszi, hogy a gondolkodó elme, amely igyekszik minden nappal többet megérteni a körülötte lévő világból képes sok helyen, sok szituációban megállni a helyét. Ehhez persze az kell, hogy a kommunikációt, elsősorban a személyes kommunikációt gyémántfinomságúra csiszolja valaki. Mindenkinek elmondja, hogy az etikett nem egy ósdi bútordarab, amit már régen ki kellett volna dobni lomtalanításkor. Tény, hogy van benne tartás, ha bemegy valahová általában észreveszik, és mindig vannak olyanok, akik ezt el akarják tanulni tőle.

ÍRJ NEKÜNK

ELÉRHETŐSÉGÜNK


Címünk: 1036 Budapest, Lajos u. 74-76. Fsz. 4.
Telefonszám:
Email: