• English

Kommunikációs gyakornok

KOMMUNIKÁCIÓS GYAKORNOK

Ritka lehetőség az ArvaliCom hibridkommunikációs csapatánál, PR és Digitális területen is kipróbálhatod magad egy fedél alatt.

Persze nem csak kóstolgatni kell, hanem az első naptól alkotni. Időnként monoton lesz, időnként kreatív (inkább azért monoton ?), de nem fogod bánni, mert sokat fogsz tanulni.

Amikor lehet, rugalmasan kezeljük a munkaidőt, persze mi is az ügyfelekből élünk, így a rugalmasság mindkét oldalról alap.

Közép- és nagyvállalati ügyfelek, jófej csapattagok, vagy 20 vendéglátó egység a közelben (akár egy pohár sör is lecsúszhat délben). Közös sütizések, szakmai képzések, és persze nem kevés juttatás is, ha igényled ?

Nem árt, ha van teljesítmény, kitartás és ambíció, szakmai érdeklődés, humorérzék, íráskészség, precízió is: a sikerek sajnos nálunk nem jönnek maguktól. Ha az átlagosnál többre vágysz, és kész vagy tenni érte, akkor nálunk a helyed!

Minden megoldás érdekes lehet, akár rész-, közel teljes vagy folyamatosan növekvő munkaidőt szeretnél. Mindenképpen hosszú távban gondolkozz, mi is így teszünk. Légy egy növekvő, de mindig családias csapat része.

A pontos feladatokat személyesen elmondjuk, de nagyjából sejtheted… online kutatások, havi riportok, telefonos ügyintézés, döntés előkészítés támogatása, online kampányok menedzsmentje, tartalom készítés, stb.

A CV-det és rövid gondolataidat várjuk az kommunikaciosguru@gmail.com címre mielőbb, az elvárt juttatások és a kívánt időbeosztásod feltüntetésével.

KONTAKT:

1036 Budapest, Lajos utca 74-76. fszt. 4.
www.arvalicom.com